NBA: Pobjeda Utah Jazza, Bogdanović odličan

Matija Djanesic / CROPIX

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sinoć odligao odlično u pobjedi svojih Utah Jazza kod kuće protiv Miami Heata 112-94, on je u 31 minutu koliko je proveo na terenu zabio 19 koševa i tome pridodao šest skokova i tri asistencije.

Najbolji pojedinac Utaha, kojem je ovo sedma uzastopna pobjeda, bio je Donovan Mitchell sa 26 poena, a Rudy Gobert je dodao 16 uz 12 skokova.

Mitchell je zabio osam koševa u odlučujućoj trećoj četvrtini, a Utah je pretvorio pet koševa prednosti s poluvremena u prednost od čak 21 koš.

Kod Miamija najbolji je bio Kendrick Nunn sa 23 ubačaja, dok su Jimmy Butler i Max Strus ubacili svaki po 15 koševa.



Phoenix Suns su sinoć sa 120-111 nadigrali kod kuće Philadelphia 76erse, a Dario Šarić je zaigrao za Phoenix nakon mjesec dana izbivanja. On je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa 15 koševa, dva skoka, četiri asistencije, četiri osvojene lopte i jednom blokadom za 19:50 minuta provedenih u igri.

Brooklyn Nets su sa 134-117 pobijedili Golden State Warriorse kojima je prekinut niz od dvije pobjede.
Stephen Curry je bio najbolji strijelac na uatkmici, zabio je 27 koševa, ali samo dvije trice iz devet pokušaja. Andrew Wiggins i Kelly Oubre Jr. su svaki ubacili po 17 koševa za Warriorse.

Kyrie Irving je upisao 23 poena za Brooklny, Kevin Durant je dodao 20, dok je James Harden upisao 19 i 16 asistencija.

U prostale dvije utakmice Indiana Pacers su na gostovanju sa 125 – 113 bili bolji od Atlanta Hawksa, dok su New York Knicks kod kuće sa 121-99 pobijedili Houston Rocketse.

Komentari