Nastavak kaosa u Berceloni, čini se kako Koeman neće još dugo biti trener

profimedia

Od dana kada je Nizozemac Ronald Koeman postao novi trener Barcelone puno se toga dogodilo kada su u pitanju igrači s kojima će ući u novu sezonu.

Naravno, sve je ovisilo o Lionelu Messiju koji je prije desetak dana najavio kako nakon 20 godina želi otići iz Barcelone, ali nakon što je klupska uprava ustrajala na odšteti od čak 700 milijuna eura, Argentinac se predomislio i u sljedećoj sezoni će nositi dres Blaugrane.

No, kada su u pitanju otpisani igrači i potencijalna pojačanja čini se da Koeman ima dosta problema na koje nailazi zbog čega bi mogao doći u sukob s čelnicima kluba.

Poznato je kako se olako odrekao napadača Luisa Suareza za kojeg je jako dobro znao da je Messijev bliski prijatelj. No, kada su pojačanja u pitanju doznaje se kako Koeman inzistira na dovođenju svog sunarodnjaka Georginija Wijnalduma, inače igrača Liverpoola.



I tu dolazimo do problema. Španjolski mediji pišu kako čelnici Barcelone sugeriraju Koemanu da potpišu Španjolca Thiaga Alcantaru, igrača njemačkog Bayerna koji je u taj klub stigao 2013. godine iz Barcelone. Treba reći kako Alcantara ima ugovor s Bayernom do ljeta 2021. te kako je za njega ozbiljno zagrizao Liverpool. Dakle sve se dodatno zakompliciralo…

No, Koeman navodno ne želi ni čuti za tu opciju i želi Wijnalduma. No, onda se saznalo kako su čelnici Barcelone odlučilo zaobići trenera te direktno kontaktirati menadžere oba igrača. Potez kakav se od čelnika kluba nije očekivao…

Kako će na reagirati Koemanu teško je reći, ali sigurno mu neće biti drago što mu ‘šefovi’ sastavljaju momčad. Ako je sve ovo istina već sada je jasno kako Koeman neće još dugo biti trener Barcelone.

No, Koemanu je ipak sada malo lakše sastaviti momčad kada zna da će u njoj biti Leo Messi koji se priključio se u ponedjeljak treninzima Barcelone u kampu Ciutat Esportiva Joan Gamper. No, isto tako španjolski mediji pišu kako će uskoro biti potpuno jasno kakav će biti odnos 33-godišnjeg Messija i novog trenera Koemana, koji je već najavio da Messiju sprema novu ulogu. Kakvu samo on zna… Nakon toga će Messi imati što reći. Jer ipak se nešto pita i Messija, piše tportal.

Komentari