Naljutili se nakon neuspješne sezone: PSG dovodi razna pojačanja

Twitter

Nakon što je najskuplji, ali i najjači francuski nogometni klub PSG ove godine senzacionalno izgubio prvenstvo od Lillea te u Ligi prvaka ispao od Manchester Citya odlučili su nešto promijeniti.

To nešto se prvenstveno odnosi na igrački kadar. Iako su i ove sezone imali nekoliko vrhunskih igrača koji spadaju među one najjače na svijetu, odlučili su da im treba još takvih vrhunskih.

Tako će se Kylianu Mbappeu, Angelu Di Marii, Neymaru, Verattiju i društvu sljedeće sezone priključiti još minimalno trojica zvijezda. PSG je za sada potpisao Gianluigija Donnarumu, Sergija Ramosa, Georginia Wijnalduma i Achrafa Hakimija.

Posljednji transfer, onaj Donnarumin, posebno je odjeknuo u javnosti zbog činjenice da se radi o vjerojatno najboljem golmanu proteklog Europskog prvenstva. Iako ima samo 22 godine do sada je upisao preko 250 nastupa za AC Milan te preko 30 za talijansku reprezentaciju.



Međutim, navijači Milana mu zamjeraju što je ponovno, kao i prije nekoliko godina kada je trebao otići, ali je ipak ostao, na prvo mjesto prioriteta stavio novac. Oni smatraju kako je Milanu zarađivao dovoljno, no s tim se on i njegov agent Mino Raiola, očito nisu složili.

PSG je tako složio megamomčad koja se zasigurno sljedeće sezone neće zadovoljiti s drugim mjestom u francuskom prvenstvu te ispadanju u polufinalu Lige prvaka.

Komentari