NAKON 3 SATA I PUNO PREOKRETA: Čilić ostao bez četvrtfinala Rima

Foto: EPA-EFE

Marin Čilić izgubio je meč 3. kola Mastersa u Rimu od Cristiana Garina 6:3, 4:6, 6:4 nakon tri sata tenisa i puno preokreta. Najbolji hrvatski tenisač imao je čak 20 brejk lopti, ali je iskoristio samo četiri što ga je na kraju koštalo poraza i ispadanja s turnira, prenosi Index. 

Čileanac je bolje otvorio susret i, nakon što je kod 1:2 spasio 0:40, u sljedećem gemu je napravio brejk i onda još jedan za osvajanje seta. U prvom gemu drugog seta spasio je 15:40 na svoj servis i onda napravio brejk za 3:1 koji je Čilić odmah vratio.

Čilić je potom na 3:3 propustio tri brejk lopte, ali je ipak uspio osvojiti set i izjednačiti. U prvom gemu trećeg seta Čilić je ponovno propustio 15:40 da bi napravio brejk za 2:1 i onda ga odmah ispustio. Garin je potom nanizao tri gema i poveo 4:2, ali se Čilić uspio vratiti na 4:4.

Konačno, Garin je rutinski odservirao za 5:4 i onda iskoristio očajan Čilićev gem koji je hrvatski tenisač izgubio nakon četiri potpuno neprisiljene pogreške. Tako je Čilić malo pokvario dojam nakon odličnog jučerašnjeg meča protiv Camerona Norrieja.



Komentari