Najlošija momčad lige ‘crvenim vragovima’ zabila nakon samo 80 sekundi igre

Nogometaši Manchester Uniteda su u 24. kolu engleskog prvenstva još jednom kiksali protiv momčadi iz zone ispadanja. ‘Crveni vragovi’ su na gostovanju kod West Bromwich Albiona odigrali su samo 1:1

Domaćin je poveo na samom otvaranju utakmice, već u 80. sekundi gol za West Bromwich Albion zabio je Diagnea! Obrana Uniteda očajno je loše reagirala, Diagnea je lako nadskočio Lindelofa i zabio za neočekivano vodstvo momčadi koju je donedavno vodio bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Manchester United je poravnao u samoj završnici prvog poluvremena. Bruno Fernandes (44) zabio je za 1:1 iz sjajnog voleja nakon ubačaja Shawa.

U nastavku se rezultat nije mijenjao pa sada drugi Manchester United ima 46 bodova, kao i treći Leicester City, dok mu vodeći Manchester City bježi sedam bodova uz utakmicu manje.



United je u očitoj rezultatskoj krizi, u posljednjih pet utakmica ima pobjedu, poraz i tri remija, momčad Ole Gunnara Solskjaera prosipa previše bodova u trenucima kad su se svi ponadali da će se uključiti u borbu za titulu. No, protiv jedne od najlošijih momčadi u ligi – jer WBA ima uvjerljivo najgoru obranu (55 primljenih golova) i neefikasan napad (19 zabijenih golova, treći najlošiji) – ‘crveni vragovi’ nisu pokazali ni trunku šampionskih ambicija.

WBA je ostao 19. s 13 bodova, dva manje od 18. Fulhama, a dva više od posljednjeg Sheffield Uniteda, dok mu 17. Newcastle United, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak bježi čak 12 bodova. Bivša momčad Slavena Bilića već može početi s pripremama za povratak u Championship, ostanak u prvoj ligi za njih je znanstvena fantastika. Isto kao i snovi Uniteda o osvajanju naslova prvaka…

Komentari