Müller se ispričao navijačima nakon debakla Bayerna

Nogometaši Bayerna sinoć su doživjeli katastrofu u Mönchengladbachu gdje ih je sa 5:0 nadigrala Borussia u drugom kolu Njemačkog kupa. Napadač Bavaraca Thomas Müller ispričao se nakon debakla.

Najteži je to poraz Bavaraca nakon 1978. kada su u prvenstvu izgubili 1:7 od Fortune Düsseldorf.

“Možemo se samo ispričati navijačima, ali i Mönchengladbachu. S izuzetkom Manuela Neuera, ovo je bilo naše katastrofalno izdanje”, rekao je Müller na konferenciji za medije nakon utakmice.

“Ovako nešto još nisam doživio, teško je, ali moramo to ostaviti iza sebe, jer nas u subotu čeka utakmica”, rekao je njemački napadač.



Na klupi Bavaraca nije bilo glavnog trenera Juliana Nagelsmanna koji je pozitivan na koronavirus, a mijenjao ga je pomoćni trener Dino Toppmöller.

“Spremni smo na ruganje sljedećih dana, to je normalno u ovakvom poslu. No, moramo ovo zaboraviti i u subotu pokazati što možemo”, rekao je Toppmöller.

Nakon katastrofe u Kupu, Bayern se okreće domaćem prvenstvu u kojemu ga u subotu čeka ogled desetog kola Bundeslige u gostima kod Union Berlina. Bavarci drže vrh ljestvice s 22 boda, jednim više od dortmudske Borussije te tri više od trećeplasiranog Freiburga. Union Berlin je peti sa 16 bodova.

Komentari