Modrić pobijedio Rakitića! Pogledajte detalju statistiku i usporedite tko je bio bolji

Profimedia

Tri utakmice u domaćem prvenstvu madridski Real nije znao za pobjedu. Dogodio se u tom periodu i novi grozan poraz od Šahtara u Ligi prvaka, pa je i nastup u drugom krugu Lige prvaka najednom za kraljevski klub došao pod znak pitanja. Na rubu otkaza plesao je i danas Zinedine Zidane, a na klupi ga je mogla održati samo pobjeda na jednom od najtežih gostovanja u španjolskoj ligi.

I uspio je. Pogotkom Viniciusa Juniora, odnosno autogolom Sevillinog vratara Bona, Real je dobio na Sanchez Pizjuanu. Šestu je pobjedu sezone Real baš pošteno proslavio, a domaćima nakon 0:4 od Chelseaja u Ligi prvaka dolazi novi poraz od kojega će se ipak lakše izvući no što bi to uspio Zidaneov sastav, da je izgubio.

Sevilline tri pobjede u razdoblju kada Real upravo nije upisao niti jednu malo je prebrisala izvedba u Ligi prvaka kroz tjedan. Znalo se da će ovo Realu znaćiti više, a kraljevi su pokazali i nešto veću razinu ambicije, taman toliku kolika im je bila potrebna za pobjedu.

Jedini pogodak na utakmici dogodio se u 55. minuti. Mendy je odigrao dupli pas s Benzemom na lijevoj strani, sjurio se prema gol-liniji, a njegovo dodavanje u sredinu u mrežu su nekako zajedničkim snagama sproveli Vinicius Jr. i Sevillin vratar Bono. Imali su i domaći svoje prilike, Ocampos je u 85. minuti propustio posljednju, njegov je jak udarac zaustavio vratar Courtois, pišu Sportske novosti



Komentari