Modrić o povijesnoj pobjedi: Nakon večerašnje pobjede više nije važno koliko smo se svi skupa nervirali i živaca potrošili

Srdjan Vrancic / CROPIX

Hrvatska je došla do pobjede nad Škotskom i time izborila drugi krug. Ovo je bila jedna zaslužena pobjeda, izborena u iznimno važnom trenutku, kao pobjeda nade, prekretnica koju svi toliko očekujemo i nadamo joj se.

Prokomentirao je ovu veliku pobjedu: “Sretni smo što smo odigrali veliku utakmicu, prošli smo u drugi krug koji je bio primaran cilj”, kazao je hrvatski kapetan. “Nismo bili zadovoljni igrama u prve dvije utakmice, znali smo da možemo bolje i danas smo to pokazali. Da smo ovako igrali i izgubili, svejedno bismo mogli izaći s terena uzdignutih glava. Kad ovako igramo, opasni smo za svakoga. Sretni smo i sad se idemo dobro odmoriti i fokusirati na ono što nas čeka.”

Rekao je i da mu je pobjeda puno važnija od gola: “Naravno da mi gol znači puno, ali više mi znači igra ekipe od početka do kraja. Sretan sam što je moj gol pomogao, ali najvažnije je da je ekipa pobijedila”, rekao je naš kapetan.



Komentari