Modrić je trebao ovog ljeta potpisati za Milan, sve je propalo. Evo zašto

Srdjan Vrancic / CROPIX

Luka Modrić ovog je ljeta trebao završiti u Milanu, ali je sve propalo zato što je talijanski velikan prekinuo suradnju sa Zvonomirom Bobanom.

Naime, Boban je stigao u Milan na mjesto jednog od direktora i bio zadužen za sportsku politiku kluba, a njegova velika želja bio je Modrić.

Ni Modrić nije imao ništa protiv takvog scenarija, ali na San Siru su se na prljav način odrekli Bobana, a time je zaključena i priča oko mogućeg dolaska Modrića u Milan.

“Modrić je jako blizak sa svojim idolom i nikad nije skrivao da je kao dječak navijao za Milan. Htio je doći godinu dana prije kraja isteka ugovora s Realom, ali zbog odlaska Bobana završeni su kontakti Milana i Modrića. Potpuno završeni do te mjere da Modrić razmišlja završiti ugovor s Realom, a onda bez odštete otići u neki drugi klub i tamo završiti karijeru”, piše Calciomercato.



Najveće uspjehe ostvario s madridskim Realom

Modrić je u karijeri igrao za Dinamo, Zrinjski Mostar, Inter Zaprešić, Tottenham, a najveće uspjehe ostvario je s madridskim Realom.

Sadašnji ugovor mu istječe u ljeto 2021., nema naznaka da bi moglo doći do produljenja suradnje s 34-godišnjim hrvatskim reprezentativcem pa sve vodi prema tome da Modrić u ljeto 2021. odlazi sa Santiaga Bernabeua, prenosi Tportal.

Komentari