Mike Tyson pod utjecajem kokaina, morfija i alkohola pretukao sedam prostitutki: To je bio vrag u meni

Twitter

Legendarni Mike Tyson vraća se u ring. Iron Mike bi trebao ući u ring i odraditi ekshibicijsku borbu od osam rundi protiv Roya Jonesa Jr.-a.

Zadnjih nekoliko mjeseci internetom kruže snimke Tysona u fenomenalnoj formi iako sada već ima 54 godine, a iz njegovog tima već su poručili kako se Mike sprema za povratak u ring.

Jedan od najvećih boksača u povijesti tijekom karijere je imao problema sa zakonom, zbog optužbi za silovanje je završio u zatvoru, priznao je da je bio ovisan o opijatima, a u međuvremenu je i bankrotirao. Umirovio se prije 15 godina nakon što je izgubio od anonimnih boksača Kevina McBridea i Dannyja Williamsa.

ZNATE LI DA JE TYSON ZAMALO PRETUKAO AMERIČKOG PREDSJEDNIKA? ‘Sledio sam se, mislio sam da ću umrijeti’Posljednjih nekoliko godina je čist, financijski se oporavio, radi na sebi i ne ustručava se pričati mračne priče iz svog burnog života.

Procurio je intervju koji je Tyson dao 2012. za Las Vegas Weekly u kojem je priznao kako je 2009. pod utjecajem morfija i svih ostalih mogućih opijata pretukao sedam prostitutki s kojima je bio u hotelskoj sobi.

“Ovo je stvarno mračna priča. Bio sam u hotelskom apartmanu sa sedam prostitutki. Imali smo puno morfija, kokaina, viagre, marihuane i moj omiljeni Hennessy”, rekao je Tyson i priznao da ga je u jednom trenutku oprala paranoja da ga te cure žele opljačkati. Tada ih je počeo mlatiti.

Umirovljeni UFC-ov prvak otkrio ‘zastrašujuće iskustvo’ konzumiranja psihodelične droge s Mikeom Tysonom

”Dotaknuo sam dno. Uhvatila me paranoja i pomislio sam da me te žene pokušavaju opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih udarati. Bilo je to vrlo mračna epizoda. Međutim, postojala je i neka svrha, jer im nisam želio dati dijelove svoje duše. To je bio vrag u meni. Danas sam zahvalan što sam sad ovdje. Od tada sam čist. Nema više kokaina”, završio je slavni boksač, a prenosi Index.

Komentari