Messi: Želim pomoći klubu, želio bih biti sportski direktor u nekom trenutku

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, a danas napadač PSG-a, Lionel Messi, u razgovoru za španjolski SPORT progovorio je o svom odlasku, novom životu, ali i gdje se vidi u budućnosti.

Messi je izjavio da ga je povrijedilo nakon što je predsjednik Barcelone Laporta u jednom intervjuu izjavio da je do posljednjeg trenutka očekivao da će se predomisliti i igrati besplatno:

“Istina je da sam ja učinio sve što sam mogao da ostanem u klubu. Nikad se od mene nije tražilo da igram besplatno, prepolovio sam svoju plaću i nikad mi to nije predstavljalo problem. Moja želja i želja moje obitelji bio je ostanak u Barceloni. Ponavljam, nitko me nije pitao da igram besplatno. Zato mislim da su predsjednikove riječi neprimjerene. To me je sve pogodilo, ovakve situacije čine da ljudi misle o meni loše, mislim da to ne zaslužujem”, kazao je.

Messi je naglasio kako želi pomoći Barceloni.



“Da, uvijek sam govorio da želim pomoći klubu, biti koristan, želio bih biti sportski direktor u nekom trenutku. Ne znam hoće li to biti u Barceloni ili nekom drugom klubu ili će to biti nešto potpuno drugo. Ako će biti prilike, volio bih se vratiti i doprinijeti na novi način zato što je to klub kojeg volim i želim mu da napreduje i bude jedan od najboljih u svijetu”, rekao je Messi o povratku u svoj bivši klub.

Komentari