Messi poslao pivo svim vratarima kojima je zabio bar jedan od 644 gola u dresu Barcelone, a na svakoj boci i redni broj gola

Instagram

Zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije imao je najposebniji božićni poklon, uz suradnju jednog od svojih sponzora poslao je pivo svakom vrataru kojem je zabio barem jedan od ukupno 644 gola u dresu Barcelone. 

Barcelona je prije dva dana slavila na gostovanju kod Valladolida s 3-0, a jedan pogodak je postigao i Messi, te je time pretekao Pelea i sa 644 gola zasjeo na tron ljestvice strijelaca u dresu jednog kluba.

Messi je svakome vrataru poslao onoliko boca piva koliko im je dao golova, a rekorder je bivši vratar Valencije Brazilac Diego Alves, koji je za Božić dobio čak 21 bocu piva. Do njega je odmah bivši čuvar mreže Reala Iker Casillas sa 17.

Među primateljima je bio i talijanski vratar Gigi Buffon, koji je dobio svega dvije boce, a na posljednjem meču Lige prvaka Barcelona-Juventus je sačuvao mrežu netaknutom.


“Leo je postigao izuzetan rekord, a da bi ga ukrotili, trebali bi promijeniti nogometna pravila”, kazao je vratar Juvea.

Na svakoj boci je inače i redni broj Messijeva gola.

Komentari