Messi i Felix se skoro potukli; Senzacionalni preokret Atletica

Twitter

Atletico Madrid u četvrtak je protiv Barcelone izborio pobjedu i finale španjolskog Superkupa rezultatom 3-2. Sjajnu utakmicu odigrali su izabranici Diega Simeonea u utakmici s dva preokreta.

Atletico je poveu golom Kokea u 46. minuti, a Barcelona je preokrenula do 62. minute golovima Messija i Griezmanna. Nakon toga je poništen pogodak Barcelone i to po drugi put u ovom susretu, što je iskoristio Atletico i došao do nevjerojatnog preokreta. Zabili su Morata (81′) i Correa (86′).

Susret je obilježila velika nervoza s obje strane, pa je tako sudac podijelio čak osam žutih kartona, po četiri za svaku stranu.

Jedan od trenutaka koji će se pamtiti nakon utakmice je verbalni, pa čak i u maloj mjeri fizički obračun najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija, te čovjeka za kojeg se vjeruje da je nasljednik Cristiana Ronalda – Joao Felixa.



Ovo je bio još jedan neuspješ za trenera Ernestea Valverdea. Atletico Madrid u finalu će odmjeriti snage protiv Real Madrida koji je u srijedio slavio protiv Valencije (3-1).

Ivan Rakitić ušao je u igru tek u 86. minuti.

Komentari