Mektić i Pavić saznali suparnike u polufinalu

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Hrvati Nikola Mektić i Mate Pavić, najbolji svjetski teniski par, saznali su subotnje suparnike u polufinalu na završnom ATP Finalu koje se održava u Torinu.

Bit će to Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury koji su u svojoj Crvenoj skupini ostvarili sve tri pobjede. Prve mjesto skupine Amerikanac i Britanac su osigurali u prvom meču ovog petka, pobjedom protiv Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha u sjajnom i dramatičnom meču od 7-5, 2-6, 11-9.

Ram i Salisbury, drugi nositelji ATP Finala, bili su bolji u prvom setu te su kod 6-5 iskoristili prvu break-šansu uopće u toj dionici. No, Kolumbijci su uzvratili u drugom setu kada su dominirali i time osigurali treći set, prenosi N1.

U odlučujućem setu Ram i Salisbury su propustili dvije meč-lopte (9-7), ali su iskoristili prvu sljedeću i dobili ključni dio meča 11-9.


Podsjetimo kako su prvo mjesto u Zelenoj skupini, ispred Mektića i Pavića, osigurali Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos koji će u polufinalu igrati protiv drugoplasiranog para Zelene skupine (Francuzi Herbert i Mahut).

 

Komentari