Matea Jelić: Ne mogu opisati koliko sam zahvalna što će biti sa mnom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon što je tvorac hrvatskog taekwondo čuda Toni Tomas odbio nemoralnu ponudu iz Njemačke, te potpisao novi ugovor koji ga veže do Olimpijskih igara u Parizu, novinare je zanimala reakcija zlatne olimpijke iz Tokija, Mateje Jelić.

“Teško mi je pričati što bi bilo kad bi bilo jer ja od malena volim taekwondo, zaljubljena sam u ovaj sport i puno mi znači. Od kad sam s Tonijem, to je neka druga razina svega i kad mi je on rekao te vijesti znam koliko me taklo i koliko mi je bilo teško. Ali normalno, ljudima do kojih ti je stalo želiš sve najbolje tako da ja ne mogu opisati koliko sam zahvalna što će biti sa mnom. Mislim da sam tek krenula, tek sam otvorila neki put i mislim da mogu još puno više i mislim da sad imam puno više prilike”, rekla je naša olimpijka na pitanje koliko joj znači ostanak Tomasa.

Jelić je kratko istaknula kako ona nikad ne bi mogla razmišljati o promjeni reprezentacije:

“Nisam, zato što se ja osobno ne mogu odvojiti od Hrvatske”, kazala je.



Za kraj, istaknula je kako bi bez njega teško uspjela ostvariti svoje snove:

“Ja sam odmah rekla i uvijek ću to reći da nas je Bog spojio s razlogom i da bez njega to ne bi mogla uspjeti , nema šanse zato što sam kroz taj put naučila ne samo o sportu nego i o životu. Sve što sam s njim prošla ne bi mogla ni s kim i ne bi nitko mogao mene trpjeti jer ja sam jako teška sportašica. Tako da mu hvala na tome. Ne bi mogla s drugim trenerom funkcionirati, baš smo super skupa”, istaknula je.

 

Komentari