MARIO STANIĆ PREGOVARA S HAJDUKOM? Čekaju se vijesti nakon posjete proslavljenog ‘Vatrenog’ Poljudu

Odlaskom sportskog direktora Hajduka Saše Bjelanovića u splitskom klubu otvorila se golema praznina. Naime, trener Damir Burić Šolta ne može se kao nekada baviti i trenerskim i direktorskim poslom, pa je očito da u Hajduku grozničavo traže kvalitetno rješenje na toj poziciji.

Bilima treba dobar sportski direktor koji bi mogao posložiti kostur momčadi, te sa svojim ugledom i znanjem dogovarati i pregovarati kupnju i prodaju igrača.

Mnogi su u jednom trenutku pomislili da je Hajduk nadomak rješenju kada je prije dva dana u klupske prostorije na sastanak s predsjednikom Hajduka, Marinom Brbićem, došao ni manje ni više nego proslavljeni “Vatreni” Mario Stanić. Danas kao oštroumni kritičar stanja u našem nogometu, ali i kao dijelić jedne nogometne agencije s odličnim poznanstvima i ugledom do neba, sigurno bi izvrsno došao Hajduku.

No, nakon sastanka ništa nije objavljeno, pa je moguće da pregovori još traju. No, sam dolazak Stanića u Hajduk, suviše je intrigantan da bi prošao nezapaženo. Zasad se ni Stanić, a ni Brbić nisu očitovali o čemu su pričali, ali jasno je da bivši “Vatreni” pregovara za neku dužnost u klubu.



Podsjećamo, Stanić je pred vratima Hajduka bio u rujnu prošle godine, trebao je zajedno s Tudorom ući u klub i preuzeti mjesto šefa struke, dok bi se Tudor vratio na mjesto trenera Hajduka. Međutim, u tom trenutku predsjednik Huljaj je odustao od angažmana Tudora, a usput je propao angažman Stanića na mjesto sportskog direktora.

Hajduk u ovome trenutku ima tri upražnjena mjesta, sportskog direktora, dopredsjednika i šefa skautske službe.

Komentari