Mandžukić napušta Milan: Sretan sam što smo ovaj sjajni klub vratili u Ligu prvaka

Mario Mandžukić / Twitter

Hrvatski napadač Mario Mandžukić oprostio se od AC Milana u ponedjeljak nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor, zahvalivši Rossonerima što su mu ponudili ovu suradnju u kojoj, zbog ozljeda, nije imao puno mogućnosti da igra.

Bivši hrvatski reprezentativac je u siječnju potpisao s Milanom ugovor na šest mjeseci kao slobodan igrač, ali problemi s ozljedom mišića udaljili su ga s terena i upisao je svega jedanaest nastupa, od čega samo dva u prvoj postavi i to bez pogodaka.

“Bilo mi je zadovoljstvo igrati za Milan, zahvalan sam upravi kluba što mi je pružila ovu priliku, tehničkoj podršci i mojim suigračima koji nisu samo izvrsni igrači, već i sjajni momci”, napisao je Mandžukić na Instagramu.

“Sretan sam što smo ovaj sjajni klub vratili u Ligu prvaka i želim svima najbolje u budućnosti”, dodao je bivši napadač Juventusa i Bayerna.



Milan je završio prvenstvo na drugom mjestu, a sljedeće će sezone prvi put nakon sedam godina igrati u Ligi prvaka.

Mandžukić, koji je potpisao ugovor s Milanom na šest mjeseci uz opciju produljenja na još jednu sezonu, istaknuo se odrekavši se plaće za mjesec ožujak jer taj mjesec nije uspio odigrati nijednu utakmicu zbog ozljede.

Komentari