Mamić zadovoljan bodom: Na kraju je ispao najpravedniji rezultat

Profimedia

Nogometaši zagrebačkog Dinama u susretu su 2. kola skupine K Europske lige na gostovanju kod CSKA u Moskvi igrali 0-0.

“Kada se pogleda cijeli tijek utakmice, mislim da je na kraju ispao najpravedniji rezultat. CSKA je možda imao inicijativu većim dijelom utakmice i opasnije prilike, ali imali smo i mi svoje šanse. Na kraju krajeva, možemo živjeti s tim bodom”, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

“Igrali smo protiv dobrog protivnika, ne odlučujemo samo mi kakav će biti rezultat. Protivnik ima 11 jako dobrih igrača, bila je borba, nije jednostrana stvar, ne možemo reći da smo morali dobiti”, dodao je Mamić.

Nikola Vlašić bio je razigran i aktivan, nekoliko puta je zaprijetio Dominiku Livakoviću na golu Dinama, ali igrač CSKA i hrvatske reprezentacije nije zabio pogotak Modrima.



“Bartol Franjić je odradio lavoski dio posla na Vlašiću, jako dobro ga je markirao. Iako se radi o fantastičnom nogometašu, i nemoguće ga je sto posto zaustaviti”, zaključio je Mamić na konferenciji za novinare.

“Danas smo igrali za našeg velikog Slavena Zambatu koji je preminuo. S bodom možemo biti zadovoljni, CSKA je dobra ekipa, mi nismo igrali najbolje, ali bod je dobra stvar. Da smo bili malo mirniji, sve je moglo i puno bolje proći”, rekao je Lovro Majer nakon utakmice.

“Teški dvoboj, puno tempa, možda smo i mi mogli biti malo konkretniji, ali i oni su imali svoje šanse tako da je bod realan”, smatra Mislav Oršić.

Komentari