Lovro Majer traženiji nego ikad: Mogao bi završiti u Arsenalu, poznata je i cijena

RONALD GORSIC/CROPIX

Nakon što je Lovro Majer (24) postigao i namjestio golove za ključne pobjede Hrvatske protiv Danske i Austrije u Ligi nacija, traženiji je nego ikad. Skauti Arsenala gledali su ga na utakmici protiv Danske na Maksimiru, a Daily Mirror piše da se za njega bori i Juventus.

“Njegove igre povlače usporedbe s Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. No, umjesto da slijedi Modrićeve korake i zaigra za Tottenham, Majer bi se mogao priključiti njegovom velikom rivalu Arsenalu. Očekuje se da će Arteta centralnog veznjaka pokušati dovesti već u siječnju”, piše Mirror.

Britanci vjeruju da bi Rennes prodao Majera za 60 milijuna eura. Francuski klub ga je doveo prošle godine za 12 milijuna eura iz Dinama. Za Rennes je odigrao 45 utakmica, zabio sedam golova uz 11 asistencija. Ljetos je za Majera bio zainteresiran i Atletico Madrid.

Nedavno je Marco Busiello, Majerov zastupnik na talijanskom tržištu, za Tuttosport komentirao špekulacije o mogućem transferu: “Majer eksponencijalno raste. Postao je važan dio igre hrvatske reprezentacije, idealni je ofenzivni veznjak za najveće klubove, čak i za Juventus, zašto ne? Međutim, u ovom trenutku nema nikakvih razgovora s velikim klubovima, sve zato što Rennes ne želi razgovarati o transferu. Bilo je upita za Majera, ali su Francuzi sve zaustavili.”



Komentari