Loše vijesti za Mandžukića: Izjave trenera Manchestera otkrivaju da mu nije baš prvi izbor

twitter

Prije samo nekoliko dana engleski su mediji tvrdili da  Mario Mandžukić (33) u zimskom prijelaznom roku dolazi u Manchester United. Međutim, posljednje izjave trenera Manchester Uniteda Ole Gunnara Solskjaera daju naslutiti kako je u ovom trenutku Mandžin dolazak na Old Trafford još daleko od gotovog posla.

U Unitedu se još ‘lome’, žele Mandžukića dobiti što jeftinije, a Juventus ne spušta cijenu, traži 10 milijuna eura odštete za hrvatskog napadača. Manchester bi ga pak želio uzeti na posudbu uz mogućnost otkupa na kraju sezone… I tu je, čini se, puklo. Jasno je to naglasio i trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

‘Ne radi se o ‘X’ količini novca koju moramo potrošiti na igrače koji će biti prava pojačanja za našu momčad, nego o tome tko bi bio dugoročno rješenje za klub, a ne samo rješenje za tri do četiri mjeseca…’, kazao je Solskjaer kad su ga upitali za Marija Mandžukića.

‘Igrači koje želimo dugoročno dovesti u klub nisu na prodaju u siječnju. Nema puno klubova koji bi u siječnju prodali igrače koje inače žele zadržati’, pojašnjavao je Solskjaer i nastavio:



‘Za nas bi idealno bilo da u siječnju možemo dovesti jednog ili dva igrača na posudbu za manji novac, samo da pomognu momčadi do kraja sezone.’

Time je praktički poručio da na Mandžukića ne računa dugoročno, što zasigurno nije ohrabrujuća poruka za napadača, koji pripada i Torinu, ne igra i trenira odvojeno od momčadi, piše tportal.

Komentari