Loše vijesti pred utakmicu: Pozitivna čak sedmorica igrača mlade hrvatske reprezentacije

HNS

Čak sedmorica članove mlade nogometne reprezentacije Hrvatske i dva člana stručnog stožera dobili su pozitivan rezultat na testiranju na novi koronavirus, koje provedeno u nedjelju, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS) ne navodeći imena zaraženih.

Radilo se o redovitom, obveznom testiranju provedenom uoči utakmice zadnjeg kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine, u kojoj će u utorak (17 sati) Hrvatska ugostiti Litvu u Puli.

“Zbog poštivanja epidemioloških pravila te UEFA-inog “Return to Play protokola, drugim članovima reprezentacije nije određena mjera samoizolacije”, priopćili su iz HNS-a ne navodeći imena pozitivnih nogometaš

Za dvoboj s Litvom su zbog smanjenog igračkog kadra upućeni dodatni pozivi Marku Điri, Dionu Dreni Belji, Ivanu Dolčeku, Josipu Mitroviću i Danielu Štefulju.



Kako bi imala šansu za plasman na završni turnir kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija, Hrvatska mora pobijediti Litvu i nadati se da Grčka, koja nema nikakvih izgleda za plasman, na domaćem terenu neće izgubiti od Škotske.

Komentari