Liverpool opet iščupao pobjedu u završnici, Arsenal se jedva spasio poraza

liverpool fc

U subotnjim susretima 13. kola Premier lige gosti su slavili u šest utakmica, a jedino je Arsenal na domaćem terenu protiv predzadnjeg Southamptona izvukao remi (2:2), i to pogotkom Lacazettea u sudačkoj nadoknadi (90+6).

Liverpool je ponovno izvukao pobjedu u završnici susreta. U gostima kod Crystal Palacea Redsi su poveli pogotkom Sadia Manéa u 49. minuti i minimalnu prednost imali su sve do 82. minute, kada je Wilfried Zaha pogodio za 1:1. No, u 85. minuti u gužvi nakon kornera najbolje se snašao Firmino, koji je zabio za pobjedu Liverpoola 2:1.

Hrvatski stoper Dejan Lovren za Liverpool je odigrao cijeli susret, a u 62. minuti nakon kornera mogao se upisati u strijelce, ali njegov dolazak na drugu stativu bio je trunku prespor.

Leicester i dalje igra u odličnoj formi, u gostima je dobio Brighton sa 2:0 zadržao je drugo mjesto tablice. Pogotke za Lisice postigli su Ayoze Pérez (64) i Jamie Vardy (82-pen).



Nogometaši Tottenhama su u prvom susretu pod vodstvom novog menadžera Josea Mourinha na gostovanju pobijedili West Ham s 3:2. 

Večeras u derbiju kola sastaju se Manchester City i Chelsea, piše Gol.hr.

Komentari