LIGA PRVAKA Pašalić od prve minute za Atalantu, Olmo na klupi

Ronald Gorsic / CROPIX

Drugi dan osmine finala Lige prvaka donosi potencijalno vrlo atraktivne dvoboje.

Problemi s ozljedama vidljivi su po početnom sastavu Tottenhama – Spursi će zaigrati bez klasičnog napadača. Najistureniji igrač trebao bi biti Lucas Moura, Bergwijn i Lo Celso smješteni su na krila, a Dele Alli iza napadača. Vidjet ćemo kako će to izgledati jednom kad lopta krene s centra.

U drugoj utakmici Mario Pašalić je u prvih 11 Atalante protiv Valencije.

RB Leipzig: Gulacsi – Mukiele, Klostermann, Ampadu, Halstenberg, Angelino – Sabitzer, Laimer – Nkunku, Werner – Schick



Tottenham: Lloris, Aurier, Sanchez, Davies – Winks, Gedson – Lo Celso, Dele Alli, Bergwijn – Lucas

Iako je igrao za Dinamo u grupnoj fazi, Dani Olmo konkurira za sastav trenutačno druge momčadi Bundeslige.

Jose Mourinho ima podosta problema uoči utakmice – otprije je ozlijeđen Harry Kane, a nakon posljednje utakmice ostao je i bez Heung-Min Sona koji će se morati podvrgnuti operaciji ruke. Oporavak bi mogao trajati i nekoliko mjeseci.

Mario Pašalić redovito igra za Atalantu – ako ne od prve minute, onda kao joker s klupe – pa ga možemo i večeras očekivati na terenu. Momčadi iz Bergama ovo je premijerna sezona u Ligi prvaka, a nadaju se nastaviti u pozitivnom tonu nakon što su čudesno prošli skupinu u kojoj je bio i zagrebački Dinamo.

Valenciji ove sezone ne ide baš najbolje u Španjolskoj – ispali su iz Kupa, a u Primeri su tek sedmi, izvan europskih pozicija. Nema sumnje da će zbog toga tražiti dobar rezultat u najelitnijem klupskom natjecanju, piše Gol.hr.

ATALANTA: Gollini – Djimsiti, Palomino, Toloi – Gosens, Freuler, De Roon, Hateboer – Pašalić – Papu Gomez, Iličić

VALENCIA: Domenech – Gaya, Mangala, Diakhaby, Wass – Soler, Kondogbia, Parejo, Fernan Torres – Goncalo Guedes, Maxi Gomez

Komentari