LIGA PRVAKA Bjelica izlazi s provjerenim sastavom, ali s jednim novim igračem

Dinamo od 21 sat igra utakmicu petog kola grupne faze Lige prvaka protiv Atalante na legendarnom stadionu Giuseppe Meazza.

Očekuje se više od 5000 navijača hrvatskog prvaka na San Siru.

U sastavu Atalante dogodilo se jedno iznenađenje. Jedan od najboljih igrača Iličić završio je na klupi, dok je Zapata ozlijeđen, a mjesto u vrhu napada dobio je Muriel.

Jedna od promjena koja se očekivala u prvoj postavi Dinama je Ivanušec, dok je Moro jedini od Bjeličine udarne postave koji nije u prvih 11. Naime, Moro odrađuje suspenziju.



S druge strane, Dinamo tek treba upisati pobjedu na gostovanju u Ligi prvaka. Trenutno je na jednom remiju i 13 poraza.

Atalanta je izgubila 0:4 u prvoj utakmici u Zagrebu i teško da to može nadoknaditi kako bi imala bolji međusobni omjer od Dinama, ali još uvijek može proći dalje kao druga iz skupine. Trenutačno stanje s omjerima pogledajte na stoixima24.net.

Sukob navijača s policijom

Ispred stadiona došlo je do sukoba navijaca Atalante i policijskog osiguranja, ali i međusobne tuče navijača Dinama i Atalante.

Došlo je do sukoba navijača Dinama i Atalante. Cijeli dan su mjere osiguranja bile na visokom nivou i praktički je bilo nemoguće izazvati neki incident, no sada je to nekolicini i uspjelo. Policija je odmah reagirala i prekinula tučnjava, a sve dogodilo kod ulaza broj 10, mjestu odakle navijači ‘modrih’ ulaze na stadion.

Komentari