LEGENDARNI ŠPANJOLAC NE ODUSTAJE! RAMOS: Želio bih igrati još četiri do pet godina na najvišoj razini, a zatim imati još jedno iskustvo

sergio ramos

Premda je u posljednjih godinu dana zbog problema s ozljedama upisao samo sedam nastupa, španjolski branič Sergio Ramos (36) želi igrati još najmanje četiri ili pet sezona.

– Želio bih igrati još četiri do pet godina na najvišoj razini, a zatim imati još jedno iskustvo, rekao je Ramos u razgovoru s bivšim francuskim reprezentativcem Ludovicom Giulyjem za Amazon Prime France.

Ramos je u srpnju prošle godine nakon 16 godina napustio Real Madrid i bez odštete preselio u PSG, ali je zbog problema s listovima igrao samo sedam puta za klub u Ligue 1.

– Imam ugovor na dvije godine u Parizu, pokušat ćemo odraditi tri, pa još jednu, a onda ćemo vidjeti. Sve dok se tijelo drži, mislim da mogu držati um usredotočen, dodao je.



Iako Ramos želi ostati na Parku prinčeva, upitno je žele li ga u klubu. Sportski direktor Leonardo nedavno je jasno izrazio svoju frustraciju Ramosovim nedostatkom kondicije.

– Kad smo potpisali s njim, bio je spreman. Nažalost, stvari nisu išle kako smo zamišljali. Teško je i njemu i svima ostalima, rekao je prošlog mjeseca za L’Equipe.

Ramos je u dresu Real Madrida upisao 671 nastup i postigao 101 pogodak osvojivši 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka i pet španjolskih prvenstava.

Komentari