Krznar: Prolaz dalje u Kupu, to je ono po što smo došli

Dinamo je uz puno mučenja u osmini finala Hrvatskog kupa s 3:2 svladao vodeću momčad Druge lige BSK, a gol za pobjedu i prolaz zabio je u 71. minuti izravno iz kornera Mislav Oršić.

– Prolaz dalje u Kupu, to je ono po što smo došli, to je ono što smo očekivali, to je ono što smo ostvarili. Vrlo nezgodno natjecanje, uvijek. Bili smo svjedoci ranih ispadanja prvoligaša od četvrtoligaša, trećeligaša i drugoligaša. Nismo si danas ovdje to dozvolili, prošli smo dalje, pobijedili smo, okrenuo je sve na optimističnu stranu nakon pobjede trener Dinama Damir Krznar.

Vidio je dobrih stvari, ali i loših:

– Bilo je odličnih stvari, bilo je i slabih stvari. Za daljnju analizu ima vremena, bitno je samo da smo prošli, da smo se vratili pobjedama. Neophodne su nam u ovom trenutku kada smo malo poljuljani. Ova pobjeda će puno donijeti i pred prvenstvo i pred europske okršaje. Svaka je pobjeda bitna, ova će nam dati novi vjetar u leđa.



O golu Mislava Oršića imao je samo riječi hvale:

– Fantastičan pogodak, rijetko se viđa. Kamo sreće da je pobjednosni i kamo sreće da nije rijetko. Da nešto slično vidimo i ubuduće, naravno u mrežama protivnika.

Komentari