Krovinović: Čekaju nas bitne utakmice, bit će borbeno

Hajduk je na vrlo uvjerljiv način svladao Istru 1961 na Poljudu u utakmici 17. kolu HT Prve lige. Svoj prvenstveni prvijenac u ovoj utakmici postigao je Filip Krovinović koji je odigrao odličan susret.

– Hvala na čestitkama za pobjedu i prvenstveni prvijenac. Najsretniji sam zbog tri važna boda. To je plod naše igre, rada, truda i kohezije, treba tako nastaviti i bit će sve dobro. Najbitnija su tri boda, onda ide lijepa igra i prelijepo navijanje. Hvala svima koji su došli po ovom nevremenu, nama to puno znači. Čekaju nas bitne utakmice u prosincu, bit će borbeno, ali mi to volimo i dat ćemo sve od sebe – istaknuo je Krovinović nakon pobjede protiv Istre.

Krovinoviću je ovo bio drugi susret nakon stanke zbog ozljede.

– Dobro se osjećam, izbivao sam malo s terena, ali najbitnije je da se minute steknu iz utakmice u utakmicu, na tome se i radi, dobro treniramo. U utorak imamo kup susret s Lokomotivnom, to je isto bitna utakmica. Prvo ćemo analizirati što je protiv Istre moglo biti bolje, što je bilo dobro, i onda se fokusirati na Lokomotivu – zaključio je Hajdukov veznjak.



Komentari