Kramarić: Bilo je malo sreće, ali važno je da smo pobijedili

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je u Maksimiru pobijedila u 3. kolu Lige nacija Švedsku s 2-1 (1-0), a pobjednički pogodak zabio je Andrej Kramarić u 84. minuti, devet minuta nakon što je ušao u igru. Time je potvrdio dobru formu iz Bundeslige. 

“Budući da sam igrao malo želim čestitati dečkima. Iskoristio sam jednu priliku i najvažnije je da smo pobijedili”, izjavio je Kramarić za Novu TV i dodao: “Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, kreirali smo puno šansi i moglo je biti i više golova. U drugom poluvremenu smo pali, ali meni teško procijeniti zašto, jer kada nisi na terenu onda nemaš pravi osjećaj što se događa”.

Hrvatskoj su to prvi bodovi u ovogodišnjoj Ligi nacija, a dvoboju je, uz vrlo loše uvjete, hladnoću i kišu, na stadionu Maksimir nazočilo 2.020 gledatelja.

“Sjajan je osjećaj pobijediti na Maksimiru. Bilo je i malo sreće, ali toga uvijek treba u sportu. Hvala navijačima koji su došli po lošem vremenu”, dodao je Kramarić, koji nije ni trebao nastupiti u večerašnjoj utakmici zbog ozljede.



“Što se tiče ozljede malo sam zabrinut, ali danas je bilo u redu”, rekao je Kramarić.

Komentari