Kramarić asistirao, zabio pa ostao bez pobjede. Veliki kiks Bayerna

Twitter

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić vratio se nogometu nakon preboljenog koronavirusa, a povratak je u domaćem remiju svog Hoffenheima protiv Stuttgarta (3-3) u 8. kolu Bundeslige proslavio pogotkom i asistencijom.  

Kramarić je prvo u 48. minuti asistirao Sessegnonu za 2-2, a potom je u 71. postigao gol iz penala za vodstvo 3-2, svoj šesti ove sezone. Hoffenheim je poveo preko Baumgartnera u 16. minuti, ali su gosti golovima Gonzaleza (18) i Wamangituke (27) stigli do preokreta, a u 93. minuti Kempf je Stuttgartu donio bod. Borna Sosa je ostao na klupi gostiju.

Neubičajeno loš Bayern je u Muenchenu odigrao samo 1-1 s Werderom, što im je tek drugi puta u nizu od 35 utakmica u svim natjecanjima da nisu pobijedili. Dapače, bili su blizu poraza jer je goste u 45. minuti doveo u vodstvo Max Eggestein, a izjednačio je Kingsley Coman u 62. minuti. Dvije minute prije kraja Sargent je izašao sam ispred Neuera, koji spašava Bavarce poraza.

Bayern vodi s 19 bodova, tri više od RB Leipziga koji kasnije igra protiv Eintracht Frankfurta, dok je Bayer Leverkusen skočio na drugo mjesto pobjedom 2-1 kod Arminia Bielefeld. Pobjednički gol zabio je Dragović u 88. minuti.



Wolfsburg je s 2-0 slavio kod Schalkea, a Josip Brekalo je igrao do 80. minute, dok je Marin Pongračić zaražen nakon reprezentativne akcije.

Komentari