Kramarić asistirao u iznenađujućem porazu Hoffenheima

Foto: Getty Images

Hoffenheim je poražen kod kuće od Bochuma 2;1 u 28. kolu Bundeslige, a asistenciju za jedini gol domaćina ubilježio je Andrej Kramarić. Kramarić je u 54. minuti namjestio gol Raumu za 1:1, no gosti su s dva gola Japanca Asana došli do važne pobjede. Kramarić je imao dvije velike šanse, a odigrao je cijelu utakmicu.

Bayern uvjerljiv kod Freiburga
Bayern je u derbiju u Freiburgu pobijedio s 4:1 i opet ima devet bodova više od Dortmunda. Za branitelja naslova zabili su povratnik nakon ozljede Leon Goretzka (58), Serge Gnabry (73), Kingsley Coman (82) i Marcel Sabitzer (90+6), a za Freiburg Nils Petersen u 63. minuti. Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Šest kola prije kraja prvenstva vodi Bayern sa 66 bodova, Dortmund ima utakmicu manje i 57 bodova, a treći Bayer Leverkusen učvrstio se na svojoj poziciji s 51 bodom pobijedivši kod kuće Herthu Berlin 2:1.

Jakić igrao, Sosa ozlijeđen
Arminia Bielefeld i Stuttgart odigrali su 1:1, Borna Sosa zbog ozljede prepone nije bio u sastavu Stuttgarta. Eintracht i Greuther Furth su remizirali 0:0, a Kristijan Jakić je igrao za domaćine do 84. minute. Furth je zadnji, deset bodova udaljen od spasa.



 

Komentari