Kraj za Valverdea; Vraća se legenda Barcelone?

Twitter

Barcelona je u srijedu 9. siječnja doživjela novi poraz te ostala bez finala španjolskog Superkupa. Bolji od nje bio je Atletico Madrid koji je u nevjerojatnom preokretu slavio rezultatom 3-2 i osigurao plasman u finale.

Bio je to novi poraz izabranika Ernesta Valverdea zbog čega su se pojavila nagađanja o njegovoj budućnosti u katalonskom klubu.

Iako se Barcelona nalazi na prvoj poziciji španjolske lige s 40 osvojenih bodova, koliko ih ima i Real Madrid koji zauzima drugo mjesto, navijači i uprava nisu zadovoljni igrom ni rezultatima.

Očekuje se skora smjena trenera Valverdea, a kao potencijalna zamjena navodi se Xavi. Bivši španjolski reprezentativac i kapetan Barcelone upisao je 769 nastupa u dresu Barcelone, a zabio je 85 golova za katalonski klub. Umirovio se kao vlasnik trostruke krune: La Lige, Kupa Kralja i Lige prvaka.



Trenutno je trener katarskog Al Sadda, ali vrlo brzo bi se mogao vratiti kući.

”Svatko zna da je trenirati Barcelonu moj san. To ne mogu niti želim sakriti. Međutim, fokusiran sam na Al Sadd. Ne želim reći ništa više iz poštovanja prema Valverdeu”, rekao je Xavi, prenosi Sportklub.

Komentari