Koronavirusom zaražen predsjednik Švicarskog nogometnog saveza Dominique Blanc

wiki

Predsjednik Švicarskog nogometnog saveza Dominique Blanc (70) zaražen je koronavirusom, prenose tamošnji mediji. Blanc je doznao da je pozitivan na virus u nedjelju ujutro nakon što su ga posljednjih dana mučili grlobolja i umjereni kašalj.

Iz izolacije u svom domu je poručio da se osjeća dobro uz, citiramo, umjerene simptome gripe, a sjedište Švicarskoga nogometnoga saveza u Bernu je u međuvremenu zatvoreno. Premda nije utvrđeno gdje se Blanc zarazio, agencije su prenijele da je 3. ožujka nazočio kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu na kojem je priustvovao bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza, čovjek kod kojeg je također utvrđeno da boluje od koronavirusa.

U Amsterdamu su bili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor HNS-a Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac, koji su na preporuku liječnika stavljeni u samoizolaciju do srijede.



Komentari