Klopp odbacio medijska nagađanja o nezadovoljstvu Salaha

Flickr

Trener Liverpoola Juergen Klopp u četvrtak je odbacio medijska nagađanja da je najbolji strijelac kluba Mohamed Salah (28) nezadovoljan i da želi otići iz “redsa”.

Medijske špekulacije pokrenuo je Salahov intervju za jedne španjolske novine u kojem je rekao da je bio razočaran što nije ponio kapetansku traku u susretu Lige prvaka protiv Midtjyllanda prije dva tjedna, a također nije odbacio mogućnost da jednog dana pređe u Real Madrid ili Barcelonu.

“Salah je dobrog raspoloženja i u dobroj formi, a meni je to najvažnija stvar. Svjestan sam da je medijima lijepo kad mogu pisati o takvim stvarima, ali doista se ništa ne događa. Žao mi što nemam slike ili video s današnjeg treninga, tada bi ste mogli vidjeti nasmijanog Salaha”, izjavio je Klopp za britanske medije.

Salah je u ljeto 2017. iz Rome prešao u Liverpool, koji je za njega platio 42 milijuna eura. U 173 nastupa za Liverpool zabio je 110 golova, a ove sezone već je postigao 16 pogodaka u svim natjecanjima. Ugovor s “redsima” ističe mu u lipnju 2023. godine.



Komentari