KAPETAN VATRENIH PONOVNO ODUŠEVIO NOGOMETNU JAVNOST: Volim nogomet i volim što radim

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu u finalu španjolskog Superkupa u kojem je njegov Real Madrid slavio protiv Athletic Bilbaoa 2:0.

Modrić je postigao prvi pogodak na utakmici u 38. minuti te se okitio titulom igrača utakmice. Poslije utakmice hvalio ga je i predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez.

– Luka Modrić je nevjerojatan, i dalje je najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Svugdje dobiva ovacije na stadionu, a mi smo veoma sretni zbog njega. Sve zaslužuje, rekao je Perez.

Hrvatski kapetan bio je presretan zbog nove odlične predstave.



– Za mene ne postoji ništa bolje nego biti igrač Real Madrida. Trener Ancelotti mi je uvijek puno vjerovao, to je sjajan osjećaj. Volim nogomet i volim što radim. Pokušavam držati svoj nivo, radim sve kako bih mogao igrati na ovoj razini još nekoliko godina, rekao je Modrić.

Osvrnuo se i na pohvale predsjednika kluba.

– Florentino je rekao da sam najbolji veznjak na svijetu? Ne znam što više reći, zahvalan sam na svemu našem predsjedniku.

Iako formalno još nije potpisao novi ugovor s Real Madridom, to će se sigurno dogoditi.

– Ne razmišljam sad o tome. Klub zna što želim, uskoro ćemo postignuti dogovor. Uvijek su bile potrebne dvije minute da prihvatim produženje, zaključio je Modrić.

Komentari