Kakav bi to dvoboj titana bio: Hoće li Mike Tyson prihvatiti izazov?

Legendarni boksač 53-godišnji Mike Tyson žestoko se priprema, jer želi ponovno ući u ring.

A prvu priliku imat će za tjedan dana, no ne kako bi se borio već će sudjelovati u priredbi kečera AEW TNT Championship, konkurentske organizacije WWE federacije, za tjedan dana ponovno će ući u ring.

Tyson će proglasiti pobjednika u dvoboju između Codyja i Lancea Archera, te će tako početi promociju svog povratka u boks. Iron Mike snimkama svojih treninga privukao je veliku pozornost svjetske javnosti. Najavio je kako želi sudjelovati u humanitarnim mečevima, a nakon toga je dobio brojne ponude za borbu. Već su mu se javili Evander Holyfield, Danny Williams, ali i mnogi drugi, tko zna koga će Mike odabrati za svog prvog suparnika.

Ljubitelji boksa jako žele ponovno vidjeti reprizu epskog dvoboja između Tysona i Holyfielda. Dosad su se dvaput sastajali, a oba puta bolji je bio Holyfield, a posebno je ostala zapamćena borba iz 1997. kada mu je Tyson odgrizao dio uha. – Želim se boriti proti Mikea Tysona. Spreman sam, osjećam se dobro za čovjeka od 57 godina. Mogu se nositi s njim, ali i Mike to treba potvrditi – rekao je Holyfield i dodao: – Trebamo naći rješenje koje nije čisto borba za nokaut. Nije važno tko će pobijediti, trebamo pokazati ljudima da smo nekada bili najbolji boksači na svijetu. Zajedno možemo napraviti nešto za druge. Dajmo ljudima ono što žele vidjeti.

Nekadašnji svjetski prvak karijeru je završio s 48 godina, ali i danas je u dobroj formi. No i snimke koje dolaze iz Tysonove dvorane pokazuju kako Iron Mike također lovi formu. Mogao bi to stvarno biti pravi spektakl dvije velikih boksačkih legendi, piše Večernji list.

 

Komentari