Još jedan ‘vatreni’ pozitivan na koronavirus

hns-cff.hr

Nove nevolje u taboru reprezentacije: Još jedan ‘vatreni’ pozitivan na koronu
Pongračić je još uoči ponovnog testiranja bio izoliran od ostatka reprezentacije, a po dolasku nalaza i u dogovoru s njegovim klubom otputovao je za Njemačku.

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić pozitivan je na koronavirus, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Na svim redovnim testiranjima stoper Hrvatske i Wolfsburga bio je negativan uoči triju utakmica Vatrenih u studenom. Ipak, dva dana pred dvoboj Lige nacija s Portugalom u Splitu razvio je simptome bolesti pa je liječnička služba Hrvartskog nogometnog saveza odlučila dodatno ga testirati i njegov je nalaz bio pozitivan, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pongračić je još uoči ponovnog testiranja bio izoliran od ostatka reprezentacije, a po dolasku nalaza i u dogovoru s njegovim klubom otputovao je za Njemačku. Zbog poštivanja epidemioloških pravila te Uefinog Return to Play protokola, epidemiološke službe smatrale su da nije potrebna izolacija drugih članova reprezentacije.

Pongračić je igrao protiv Švedske i Turske, dok je propustio utakmicu na Poljudu s Portugalom. Ranije su od hrvatskih igrača bili pozitivni Domagoj Vida i Marcelo Brozović.



Komentari