Jedan od najboljih tenisača na svijetu uputio je duboku ispriku zbog nastupa u Zadru

Twitter

Alexander Zverev i Andrej Rubljov, tenisači koji su nastupili na Adria Touru u Zadru, objavili su na društvenim mrežama kako su bili negativni na testu na koronavirus
Oni su bili testirani u nedjelju u kasnim večernjim satima.

“Upravo sam primio vijesti kako smo ja i moj tim negativan na COVID-19. Duboko se ispričavam svima koje smo doveli u rizik igrajući na ovom turniru. Nastavit ću sa samoizolacijom i slušati preporuke doktora. Kao dodatni oprez, ja i moj tim ćemo se opet uskoro testirati. Želim svim pozitivnima brz oporavak”, napisao je Zverev u poruci na društvenim mrežama.

“Pozdrav svima, samo želim reći da sam testiran na COVID-19 i dobio sam negativne rezultate. Nadam se da će se svijet uskoro vratiti u normalu”, poručio je Rubljov koji je nastupio na turniru u Zadru i izborio plasman u finale.

Dodao je kako će ići u samoizolaciju na 14 dana. Rubljov nije nastupao na turniru u Beogradu, već je na Adria Tour stigao tek na turniru u Zadru. Osim Borne Ćorića i Grigora Dimitrova pozitivni su još Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, naveli su organizatori.

Komentari