JE LI OVO KRAJ? Roger Federer završio sezonu: Nedostajat će mi navijači i teren

Twitter

Legendarni švicarski tenisač Roger Federer, koji će za dva mjeseca napuniti 39 godina, objavio je u srijedu kako ove godine više neće igrati nakon što se morao podvrgnuti drugoj operaciji desnog koljena.

Federer je operirao desno koljeno u veljači ove godine odmah nakon Australian Opena, no zbog komplikacija prilikom oporavka morao je prije nekoliko tjedana na novu operaciju.

“Nedostajat će mi navijači i teren, ali nadam se kako ću se vratiti na ‘Tour’ u 2021. godini”, objavio je Federer u srijedu putem Twittera.

“Nadam se da ste svi zdravi i na sigurnm. Prije nekoliko tjedana doživio sam nove poteškoće prilikom rehabilitacije što je zahtijevalo nove zahvate na desnom koljenu. Kao što sam učinio i 2017. godine, odmarat ću koliko je potrebno kako bih bio 100 posto spreman i na najvišoj razini. Sve najbolje”, poručio je Švicarac.



Federer je svoj posljendji meč odigrao u polufinalu Australian Opena u kojem je izgubio od kasnijeg pobjednika Novaka Đokovića.

Teniska sezona prekinuta je sredinom ožujka zbog pandemije koronavirusa te je još uvijek nepoznato kada će se nastaviti no to se neće dogoditi prije kolovoza.

Komentari