Izbornik Kanade: Sj*bat ćemo Hrvatsku!

Foto: Twitter

Belgija je slavila 1:0 nad Kanadom, te na račun remija Hrvatske i Maroka (0:0) zasjela na prvo mjesto F skupine nakon početnog kola Svjetskog prvenstva u Katru. No, Kanađani su ostavili bolji dojam i sigurno su dobili veliki broj novih fanova.

Njihova otvorena i ofenzivno-agresivna igra svakako je upozorenje pred utakmicu Hrvatske i Kanade koja je na rasporedu u nedjelju. Utakmicu za koju je izbornik Kanade, John Herdman, odlučio posebno motivirati svoje nogometaše.

On ih je nakon poraza od Belgije okupio na terenu i održao im kratki govor, a već po njegovim pokretima, ali i govoru tijela vidjelo se da pokušava raditi na motivaciji. Otkrio je što je kazao svojim igračima nakon utakmice, kada se obraćao cijeloj momčadi.

“Rekao sam našim reprezentativcima da su pokazali gdje im je mjesto. Ovdje, na Svjetskom prvenstvu. Još sam nadodao da ćemo je**ti Hrvate, to je tako jednostavno”, teške su riječi kanadskog izbornika prenesene od uglednog The Athletica.



No, “Vatreni” su uvijek najbolji kad ih se podcijeni tako da ovaj govor moga bi dodatno motivirati Luku Modrića i ekipu da istrče na teren i odigraju utakmicu života.

Ogled Hrvatske i Kanade zakazan je za nedjelju s početkom od 17 sati.

 

Komentari