Ivanišević uz salvu psovki: Nisu smjeli izbaciti Đokovića!

screenshot/gol.hr

O izbacivanju Novaka Đokovića s US Opena napokon se oglasio i njegov trener Goran Ivanišević, koji ističe kako srpski tenisač nije trebao biti diskvalificiran.

‘Šok. Nisam vidio, ali čuo sam ženu ispod nas kako uzdiše i odmah sam znao da je to – doviđenja. Najtragičnije u svemu jeste to što on uopće nije bio ljut kada je izgubio taj gem. Bio je bijesan na 5:4 i ‘deuce’ kada je napucao loptu, kada je izgubio tri set lopte. Po mom mišljenju, sve je krenulo naopako od 5:4 i 0-40, splet tih nemogućih događaja. Prvo ona provjera – Carreno Busta je već krenuo ka klupi, Novak je taj koji je zastao i pogledao, pa je tek onda Carreno tražio provjeru. Da je bilo 6:4… Onda kada je prolazio rekao mi je da je dirnula liniju. Onda je poslije na 5:5 pao i ozlijedio rame opet. Ma on uopće nije bio ljut, Novak može vratiti break Carrenu… To su bila dvije užasne minute, dvija užasne je..ne minute u kojima se sve pogrešno dogodilo’, započeo je Ivanišević za Sportklub, pa nastavlja:

‘Jedina greška jest to što nije pogledao, što je izbacio loptu gledajući naprijed, a ne iza sebe. Nisam vidio kada je žena pala uživo, ali jesam poslije na snimci mislim 3.877 puta. Ne znam što da pametno kažem. Ne govorim sada o Novaku, generalno sam protiv diskvalifikacije, to je meni besmisleno – hajde ako dođeš i srušiš suca sa stolice, ali ovo je bilo potpuno nenamjerno. Meni smeta kada vidim da pišu da je Novak u ljutnji izbacio loptu. Prvo, uopće nije bio ljut, nikakve ljutnje u tom ispucavanju nije bilo – nula. Ti natpisi me nerviraju, to što je izgubio servis nema veze. Netko piše da je lopta išla 130 km/h, ja sam bio tamo, oni nisu normalni. Iz zgloba ne gledajući, pa nema šanse, tko li je to računao? To je takva pi**arija, bio sam na metar, je** te’, rekao je Ivanišević za Sport Klub.



Komentari