Ivan Rakitić: Ostavljam otvorena vrata za povratak u repku…

Igor Kralj/PIXSELL

Ivan Rakitić opet u hrvatskom dresu? Nije nemoguće jer izgleda da se Rakitić nije posve oprostio od reprezentacije. “Ostavljam otvorena vrata, Hrvatska može računati na mene”, rekao je.

“Najteži dan, najgori dan. Nijedan poraz u karijeri nije mi ostavio takav osjećaj u prsima. Kad sam uzeo mobitel da nazovem izbornika, riječi nisu htjele van.

Uvijek želim ostaviti otvorena vrata, uvijek Hrvatska može računati na mene. Za minutu, penale i sve što treba za moju Hrvatsku”, rekao je Ivan Rakitić za HRT.

Nakon 106 nastupa, 15 golova i osvojenog svjetskog srebra Rakitić (32) je prošlog ponedjeljka potvrdio da se oprašta. Ta vijest stigla je pomalo neočekivano jer je Raketa još prije nekoliko mjeseci govorio kako će gotovo sigurno nastupati za Hrvatsku na Euru, no očito je u međuvremenu promijenio mišljenje nakon povratka u Sevillu.



“Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost.

Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača”, rekao je Ivan Rakitić za stranice HNS-a.

Komentari