Inter je bijesan na HNS zbog ozljede Brozovića

Foto: ANTE CIZMIC Cropix

Naš veznjak Marcelo Brozović, koji nastupa za milanski Inter pretrpio je težu ozljedu ove nedjelje u ogledu s Austrijom, a zbog dužeg izbivanja s terena njegov klub je bijesan na HNS, prenose mediji u Italiji.

Brozović bi zbog rupture mišića zadnje lože trebao nekoliko tjedana biti van terena, a to se nimalo ne sviđa vodstvu Intera, milanski klub ove sezone nalazi se u utrci za naslov prvaka Italije, a u Ligi prvaka su u skupini smrti s Barcelonom i Bayernom, stoga im je ozljeda jednog od najvažnijih igrača došla u najgori trenutak.

Talijani se nadaju kako bi se Marcelo trebao vratiti u puni pogon prije SP-a u Kataru, ali kako javlja Il Corriere Dello Sport, vodstvo Intera razočarano je načinom na koji je došlo do ozljede.

Navodno zamjeraju izborniku Zlatku Daliću što ga je u prvoj utakmici s Danskom koristio svih 90 minuta, ističu kako nije bio spreman za takav napor, te naglašavaju i kako je u utakmici s Udineseom uoči reprezentativne stanke preskočio nekoliko treninga zbog problema s tim mišićem.Inter nije zadovoljan ni načinom na koji je HNS obavijestio javnost o ozljedi Brozovića. HNS je na svojim stranicama objavio kako će naš veznjak biti van terena ‘nekoliko tjedana’, a iz Intera su to shvatili kao poruku da ga se poštedi u klubu pred SP.

Istaknimo još kako je Marcelo već stigao u Milan, gdje će odraditi dodatne medicinske preglede i započeti oporavak.

Komentari