IGRAČI ARSENALA U SAMOIZOLACIJI Odgođen je derbi s Manchester Cityjem zbog sumnje na koronavirus

Arsenal / Twitter

Odgođena je utakmica između Arsenala i Manchester Cityja koja se trebala igrati u srijedu navečer zbog sumnje da nekoliko igrača u Arsenalu ima koronavirus.

Arsenal je 27. veljače igrao protiv Olympiacosa, a nakon što je objavljeno da je vlasnik Olympiacosa Evangelos Marinakis zaražen koronavirusom, Arsenal je reagirao te je derbi sa Cityjem odgođen. Igračima je određena samoizolacija, a iz kluba su poručili da traže sve pojedince koji su bili u kontaktu s vlasnikom grčkog kluba.

“Nakon vijesti da je vlasnik Olympiakosa zaražen koronavirusom, slijedili smo savjet liječnika te smo sve koji su bili u bliskom kontaktu s njim prije 13 dana smjestili u kućnu karantenu. Određeni broj igrača se susreo s predsjednikom Evangelosom Marinakisem nakon utakmice u Londonu, zbog čega smo te igrače i četiri osobe iz stručnog osoblja poslali u kućnu izolaciju na 14 dana. Stoga je utakmica protiv Manchester Cityja odgođena”, stoji u službenom priopćenju Arsenala.

Iz kluba su poručili da nitko od osoba koje su bile u bliskom kontaktu s vlasnikom grčkog kluba trenutno ne pokazuje simptome koronavirusa, ali da moraju slijediti zdravstvene upute.



Topnike za vikend očekuje utakmica protiv Brightona, a prema navodima u priopćenju čini se da utakmica neće biti odgođena.

Četiri pogotka Iličića za pobjedu Atalante, dva Sabitzera u trijumfu Leipziga

Komentari