Igor Pajač: Ispričavam se Osijeku i Rijeci, hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nogometni sudac Igor Pajač (34), kojeg je u utorak Sudačka komisija HNS-a suspendirala do kraja sezone zbog kardinalnih pogrešaka kao glavnog suca na utakmici Rijeka – Osijek (3-2) u Kupu, uz VAR suca Frana Jovića (35), napokon se obratio javnosti.

“Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore, nikome nikad ne bih htio da mu se tako nešto dogodi. Ovo je katastrofa, ne samo za mene, nego i za moju obitelj. Kad god otvorim internet, iskačem kao iz paštete. Najgore mi je što sam predstavljen kao lopov, a nikad u životu, ni kao klinac, nisam ukrao žvakaću gumu”, rekao je Pajač za Sportske novosti i dodao:

“Ljudi iz Osijeka ulupali su mojih deset godina rada kao suca. Užas, odmah sam otišao iz Hrvatske u Mađarsku pronaći malo mira. Ni u jednoj situaciji nisam imao lošu namjeru, nikoga nisam htio zakinuti, to je jedina istina.”

Zavarao ga je ‘prenaglašen kontakt igrača Rijeke’

Kaže kako se kod starta Lončara na Gorgonu u četvrtoj minuti i mogućega crvenog kartona VAR trebao javiti, ali i da je drugi žuti karton Kleinheislera ‘sigurno postojao’ i da je ‘bio 300 posto siguran da je penal za Rijeku’, ali i da ga je Fran Jović trebao zvati iz VAR sobe, a nije. I kod drugog žutog i kod penala zavaralo ga je to što su igrači Rijeke prenaglasili kontakt.



“Ispričavam se Osijeku i Rijeci, hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji, cijelom HNS-u. Nema nikakve teorije zavjere koja se gura kao istina, to me najviše boli”, kaže Pajač, prenosi 24 sata.

Sudačka komisija: Grubo oštećen Osijek, ali i Rijeka, suci teško kažnjeni!

Komentari