Ibrahimović u sudačkoj nadoknadi spasio Milan od poraza

Udinese je u vodstvo doveo Beto u 17. minuti, a Milan je u prvom poluvremenu ostao bez ijednog udarca unutar okvira vrata. U nastavku je momčad Stefana Piolija bila bolja, a do izjednačenja je došla tek u drugoj minuti sučevog dodatka, pogotkom Zlatana Ibrahimovića, njegovim sedmim u ovoj sezoni talijanskog prvenstva.

U završnici dvoboja Udinese je ostao s desetoricom na terenu, jer je izravan crveni karton dobio Success zbog nasrtaja na gostujućeg vratara.

Ante Rebić još uvijek zbog ozljede ne konkurira za momčad Milana.

Ibrahimović je pogotkom Udineseu ušao u društvo Lea Messija i Cristiana Ronalda kao treći igrač koji je postigao 300 golova u ligama petice od 1.1.2000. godine.



U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Fiorentine su svladali Salernitanu s uvjerljivih 4-0, dok je u drugom susretu Juventus prosuo bodove protiv Venezie odigravši 1:1.

Fiorentina je trećom uzastopnom pobjedom došla do 30 bodova i trenutno drži peto mjesto. Ispred su samo Milan sa 39, Inter sa 37, Napoli sa 36 i Atalanta sa 34 boda, ali sva četiri kluba imaju i utakmicu manje od Firentinca.

Komentari