Hrvatski reprezentativac i član zagrebačkog Dinama na pragu transfera u Premier ligu, poznata i odšteta

Nakon maestralne predstave protiv Tottenhama prošle sezone te golčine protiv West Hama, Mislav Oršić je na pragu transfera.
Baš kao što je svoje najbolje poteze realizirao na klubovima engleske Premier lige, tako ga je prema pisanju britanskog Telegrafa došla ponuda za njega.

Burnley koji drži posljednje mjesto Premier lige, poslao je ponudu za Oršića u vrijednosti od 8,4 milijuna eura (7 milijuna funti).

Navodno bi ta ponuda trebala zadovoljiti čelnike Dinama koji znaju da odlični Oršić ima već 29 godina, što znači da je ovo jedna od posljednjih prilika za ostvariti ozbiljniju zaradu na krilnom igraču koji zaslužuje priliku u najjačoj ligi na svijetu.

Mislav u Dinamu ima godišnju plaću od 800.000 eura, a u Burnleyju bi trebao imati gotovo duplo veću.Odlaskom Oršića bi se otvorilo mjesto u prvom sastavu za Luku Menala koji s Dariom Špikićem čeka veću minuntažu u modrom dresu.

Burnley ima samo 12 bodova nakon 18 utakmica, ali im u prilog ide što su odigrali od dvije pa do četiri utakmice manje od klubova koji su ispred njih u donjem dijelu tablice.

Komentari