Hrvatski nogometni savez za susret protiv Katara oformio U-23 reprezentaciju

Ilustracija

Glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza, Petar Krpan, i izbornik U-17 reprezentacije, Robert Jarni, objavili su popis igrača hrvatske U-23 reprezentacije koja će u utorak, 20. rujna, od 18 sati u Wiener Neustadtu odigrati prijateljsku utakmicu protiv A reprezentacije Katara, objavio je Hrvatski nogometni savez na službenimstranicama.

Na popisu su se našli sljedeći igrači: Nediljko Labrović (Rijeka), Jakov Medić (St. Pauli), Daniel Štefulj (Dinamo), Darko Nejašmić (Osijek), Mihael Žaper (Osijek), Hrvoje Babec (Riga), Sandro Kulenović (Lokomotiva), Tonio Teklić (Varaždin), Marin Ljubičić (LASK), Antonio Marin (Dinamo), Josip Mitrović (Gorica), Karlo Sentić (Hajduk), Roko Jureškin (Pisa), Marko Hanuljak (Posušje), Luka Jelenić (Varaždin), Ivan Smolčić (Rijeka), Ivan Dolček (Šibenik) i Jozo Stanić (Varaždin).

Utakmica je organizirana nakon što je Katar u predviđenom terminu ostao bez protivnika, a Hrvatski nogometni savez izašao u susret domaćinima skorašnjeg Svjetskog prvenstva i oformio U-23 reprezentaciju.

Komentari