Hrvatska protiv Škotske jednostavno mora bolje, Lovren: Ne izgledamo dobro

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hrvatska je danas remizirala 1:1 s Češkom, a Česi su do gola došli upravo kada je Dejan Dejan Lovren skrivio kazneni udarac kojega je Patrik Schick u 37. minuti pretvorio u vodstvo.

Vatreni su u nastavku, majstorijom Ivana Perišića, ipak uspjeli izboriti remi i bod nade za plasman u drugi krug Europskog prvenstva.

Krivac za jedanaesterac Lovren je rekao: “Kako ne bih bio razočaran. Gledajući situaciju unazad, ja Schicka uopće nisam mogao vidjeti, išao sam na loptu, to je prirodna pozicija mojih ruku i svakog obrambenog igrača, tako skačem cijeli život i tako su me učili, ne znam kako da skačem, kao svijeća, to je nemoguće. Niti sudac to nije vidio kao penal, da nije bilo VAR-a nije ni bilo penal”

“Ne izgledamo dobro, nećemo se lagati. Prvo poluvrijeme nije bilo na našem nivou. Moramo svi sjesti i razgovarati, ako nastavimo kao u prvom poluvremenu ovako neće završiti. U drugom smo ipak nešto pokazali, ali nedovoljno dobro. Neke stvari ne štimaju, ali nije svemu kraj, sve je u našim rukama, ja i dalje vjerujem u ovu ekipu”, piše HRT.



Komentari