HRVATSKA-BJELORUSIJA Kauboji pregazili Bjelorusiju i ostvarili veliku pobjedu

Sjajnu predstavu priredili su rukometaši Hrvatske u drugoj utakmici Europskog prvenstva koji su u Grazu slavili protiv Bjelorusije s visokih 31-23. Kauboji su tako zauzeli prvo mjesto u grupi i osigurali nastup u drugom krugu Eura.

Kauboji su bili uvjerljivi u oba poluvremena i dominirali su tijekom cijele utakmice. Nakon prvih pola sata igre imali su veliku prednost od pet golova te su na poluvrijeme otišli s rezultatom 15-10.

Dominacija Hrvata nastavila se i u drugom poluvremenu. Ipak, početkom drugog dijela Bjelorusija se razigrala i približili se Kaubojima na dva gola razlike, ali to nije dugo potrajalo. U ključnim trenucima za Hrvatsku je dva gola zabio Igor Karačić koji je rezultatski ponovno odvojio od Bjelorusa.

Bio je ovo još jedan briljantan nastup Hrvatske koja je tijekom cijele utakmice držala prednost i odstojanje od svojih suparnika te su zasluženo slavili. Pred kraj utakmice izbornik Lino Červar dao je priliku i rezervnim igračima jer je već u zadnjih deset minuta pitanje pobjednika bilo riješeno.



Igračem utakmice proglašen je Igor Karačić koji je bio i naš najbolji strijelac s ukupno šest pogodaka. Svakako treba pohvaliti i našeg vratara Marina Šegu koji je također bio izvanredan u Grazu.

U 18.15 sati Crna Gora odmjerit će snage sa susjednom Srbijom. Hrvatska sljedeću utakmicu igra u ponedjeljak u 20.30 sati protiv Srbije.

Komentari