HRVAT PRED PRELASKOM U REDOVE EUROPSKOG VELIKANA Evo koliki je novac u igri

Nikola Vlašić

Ruski mediji jučer su se naveliko raspisali o mogućem transferu Nikole Vlašića (23). Po jednoj verziji želi ga Betis, po drugoj Atalanta, a po trećoj Milan. Najuvjerljivije zvuči verzija po kojoj bi veznjak CSKA karijeru trebao nastaviti u Milanu.

Naime, izvor blizak klubu tvrdi da je Milanov sportski direktor Paolo Maldini u četvrtak osobno nazvao CSKA te da je otvorio pregovore. Milan, kažu, hoće dovesti Vlašića na posudbu s opcijom kupnje. S druge strane. CSKA želi novac za svoju zvijezdu i to novac koji je propisan odštetnom klauzulom koja iznosi 35 milijuna eura. Pregovori se nastavljaju, što znači da klubovi pokušavaju pronaći model po kojem bi sve strane bile zadovoljne.

Milan u Vlašiću vidi zamjenu Hakana Calhanoglua, koji je prije nekoliko dana kao slobodan igrač potpisao za Inter nakon što je u prošloj sezoni bio jako dobar u Milanu, na poziciji desetke. Vlašić je u CSKA jako dobro igrao na toj poziciji u prethodne tri sezone, da bi koncem prošle bio izabran za najboljeg nogometaša u Rusiji, pišu Sportske. 



Komentari